Berusande Kalender Oktober

From
Jump to: navigation, search

En skäggolja Sverige har flera funktioner i ett: den ger fukt och näring till både skägget och huden beneath (så kallad skäggbotten). Du använder en deciliter av basoljan, och 10-15 droppar av den essentiella eller eteriska oljan. Det är upp till dig och ditt skägg hur ofta du vill använda olja. Med tanke på det stora utbudet som finns så kan det kännas som en djungel att välja den rätta skäggoljan. Nu är skäggolja en ganska billig produkt att köpa färdig och som finns på de flesta välsorterade butiker och apotek.

Det förhindrar du med skäggolja, inte bara återfuktar skäggoljan ditt skägg och din hud utan hjälper även till att stimulera dina körtlar until att arbeta effektivare. Applicera skäggoljan direkt efter att du har duschat. Skäggoljor som bidrar till en snygg lyster och en mjukhet som gör att man inte kommer att vilja vara utan dessa efter att man prövat dem. Rik på Vitamin E. Eterisk olja från lagerblad har renande och bakteriehämmande egenskaper.

Nõberu of Sweden Feather Beard Oil är en lättare och tunnare skäggolja. Rengöringen med skäggschampo kommer att skydda huden på undersidan med en PH-formel som motverkar kliande. Skäggborstar ger samtidigt bra massage åt huden och gör att oljan kommer in huden ordentligt. När skägg växer sig längre, kan det vara svårare att tvätta och rengöra ansiktet, och när huden torkar ut, känns det som små knivar skär genom huden när hårstråna växer.

Ett välpreparerat skägg kräver schampo och balsam anpassade för ändamålet, styling, kamning och en kvalitets skäggolja. Förvara gärna skäggoljan svalt och mörkt för bästa hållbarhet. Egentligen är detta en hår- och skäggolja, den fungerar utmärkt until torra hårtoppar och irriterad hårbotten. Doft: Eteriska oljor från Cederträ, Frankinsence och Bergamott. Det finns också gott om olika equipment med skäggolja, perfekt until exempel om du ska ge bort skäggolja i current.

Det finns mängder av olika dofter att välja på. En lämplig utspädningsgrad av de eteriska doftoljorna som används avger en doft som passar var och en. Detta är viktigt inte bara för din hud (eteriska oljor är kraftfulla) males också för näsan (vilket innebär att du måste gilla doften, som gör att du och din omgivning trivs). Skäggoljor går att köpa både i butiker och on-line.